Brunkål

Ingridiencer

 

40 - 50 ml flydende becel

1 stk hvidkålshoved

4-5 løg

1½ kg røget bacon

1½ pakke pølser

1 kg gulerødder

4dl sukker

2½kg kartofler.

 

Forberedelse

 

Snit Hvidkålen i passende strimler/ stykker + løgene

 

Skræl Gulerødder og skær dem i skiver.

 

Skræl Kartoflerne og skær dem i passende stykker.

 

Skær huden/ toppen af det røgede bacon

 

Skær bacon i skiver og del skiverne i en 2 til 3 stykker

 

Tilberedning

Kom det snittede hvidkål, løg, gulerødder samt det røgede Bacon, i en stor gryde med flydende Becel.

Lad det små simre i ca 4 timer

Tilsæt sukkeret lidt ad gangen i løbet af de første 1½ time.

 

Kog kartoflerne for sig selv, så de er klar når der er gået ca 4 timer. Når du sætter kartoflerne over, tilsæt så pølserne i gryden.

Hvis du synes det ikke er brun nok, kan du komme en smule kulør i.

Hvis det virker lidt tynd, kan du tilsætte lidt Maizena jævner.

GOD APPETIT

 

Nuller & Pusle's side