Jordbær Fromage

Jordbær fromage til ca 10 personer.

 

Ingredienser

 

500g Jordbær

4 hele pastoriserede æg

3dl. sukker

1 spiseskefuld vanilje sukker

½ citron

½L piskefløde

8 stks husblas

1 hel guld bar

 

 

 

Fremgangsmåde

 

Lig husblassen i blød, i en lille skål som

tåler varme. Lad det ligge i 15 min.

Hæld derefter vandet fra husblassen.

 

Blend jordbærerne.

Pisk æg sukker og vaniljesukker luftigt

 

Kom lidt vand i en gryde, sæt skålen med husblassen i gryden. Varm det op(lunken).

 

Når husblassen er smeltet, hæld så saften fra den ½ citron i skålen med husblas,under forsigtig omrøring.

 

Si citronsaft og husblas over i skålen med æggemassen, under omrøring (laveste hastighed) på elpisker.

 

Tag de blendede jordbær og hæld over i æggemassen

 

Tilsæt fløden under omrøring, og gem lidt fløde til pynt.

 

Hak guldbaren og brug det til pynt, sammen med det sidste fløde.

 

Sæt skålen i køleskabet eller et køligt rum i ca 4 timer.

jbfro2

Nuller & Pusle's side