Jordbær fromage til ca 10 personer.
Ingredienser
500g Jordbær
4 hele pastoriserede æg
3dl. sukker
1 spiseskefuld vanilje sukker
½ citron
½L piskefløde
8 stks husblas
1 hel guld bar
Fremgangsmåde
Lig husblassen i blød, i en lille skål som
tåler varme. Lad det ligge i 15 min.
Hæld derefter vandet fra husblassen.
Blend jordbærerne.
Pisk æg sukker og vaniljesukker luftigt
Kom lidt vand i en gryde, sæt skålen med husblassen i gryden. Varm det op(lunken).
Når husblassen er smeltet, hæld så saften fra den ½ citron i skålen med husblas,under forsigtig omrøring.
Si citronsaft og husblas over i skålen med æggemassen, under omrøring (laveste hastighed) på elpisker.
Tag de blendede jordbær og hæld over i æggemassen
Tilsæt fløden under omrøring, og gem lidt fløde til pynt.
Hak guldbaren og brug det til pynt, sammen med det sidste fløde.
Sæt skålen i køleskabet eller et køligt rum i ca 4 timer.