Citron fromage til ca 10 personer.
Ingredienser
4 hele pastoriserede æg
3dl. sukker
1 spiseskefuld vanilje sukker
4 hele citroner
½L piskefløde
8 stks husblas
1 hel guld bar
Fremgangsmåde
Lig husblassen i blød, i en lille skål som
tåler varme. Lad det ligge i 15 min.
Hæld derefter vandet fra husblassen.
Pres citronerne.
Kom lidt vand i en gryde, sæt skålen med husblassen i gryden. Varm det op(lunken).
Når husblassen er smeltet hæld så citronsaften i skålen med husblas,under forsigtig omrøring.
Si citronsaft og husblas over i skålen med æggemassen, under omrøring (laveste hastighed) på elpisker.
Tilsæt fløden under omrøring, og gem lidt fløde til pynt.
Hak guldbaren og brug det til pynt, sammen med det sidste fløde.
Sæt skålen i køleskabet eller et køligt rum i ca 4 timer.