Ingredienser
40 – 50 ml flydende becel
1 stk hvidkålshoved
4-5 løg
1½ kg røget bacon
1½ pakke pølser
1 kg gulerødder
4dl sukker
2½kg kartofler.
Snit Hvidkålen i passende strimler/ stykker + løgene
Skræl Gulerødder og skær dem i skiver.
Skræl Kartoflerne og skær dem i passende stykker.
Skær huden/ toppen af det røgede bacon
Skær bacon i skiver og del skiverne i en 2 til 3 stykker
Tilberedning.
Kom det snittede hvidkål, løg, gulerødder samt det røgede Bacon, i en stor gryde med flydende Becel.
Lad det små simre i ca 4 timer
Tilsæt sukkeret lidt ad gangen i løbet af de første 1½ time.
Kog kartoflerne for sig selv, så de er klar når der er gået ca 4 timer. Når du sætter kartoflerne over, tilsæt så pølserne i gryden.
Hvis du synes det ikke er brun nok, kan du komme en smule kulør i.
Hvis det virker lidt tynd, kan du tilsætte lidt Maizena jævner.
GOD APPETIT